Troba bé que s'endureixin les sancions contra l'incivisme d'alguns propietaris de gossos?

Comentaris: 7

Sí (87.1%)
No (12.9%)

COMENTARIS

Jaurías triunfadoras
Pepet Cabrejat, 01/06/2017 a les 20:07
+1
-0
Yo vivo en la plaza de Cal Ganeta y cada día desfilan aproximadamente unos 200 perros (contabilidad contrastada, no inventada) con sus respectivos amos a cagar y a mear sin más preocupación que recoger la mierda si no es demasiado líquida. El excelentísimo ayuntamiento la limpia a menudo pero aún así nunca deja de oler a excreciones de canes. Otro regalo de los propietarios de los perros, para mí los animales no tienen ninguna culpa, son los ladridos a las 6 de la mañana o a las 12 de la noche, los juegos con los animales a grito pelao y el saludo canino a base de ladridos a cual más alto. Vamos,todo un repertorio de vida perruna que me emociona. Son los dueños de la calle y aquí paz y allá gloria. Y por no hablar de las bicicletas por las aceras y zonas peatonales. Este ayuntamiento realmente a abandonado al transeúnte y paseante de las calles de VNG. Y no dejes de pagar impuestos que te joden vivo. Lamentable.
Evidentment
Anònim, 09/05/2017 a les 16:15
+2
-0
És absolutament lamentable l'aspecte dels carrers de Vilanova. I no parlo de les "caques", que gràcies a Déu s'en veuen de molt poques (aquí hem avançat prou), sino dels pixums. No hi ha cap farola ni cap senyal vertical que no estiguin llurs arrels absolutament carcomides, oxidades, pudrides. És esfereïdor l'aspecte de la majoria dels "zócals" dels edificis, de les voreres regalimant pixum per tot arreu. Ens queixem que, per culpa dels cotxes i la seguretat, els nens no poden jugar al carrer com abans; bé, ara no podrien estrictament per qüestió d'higiene.

I després hi ha la qüestió de com es porten els gossos. Cada cop més se'n veuen d'amos que el porten per qualsevol lloc sense corretja, fins i tot gossos de races assassines. Com es pot tenir tant poc respecte pel comportament educat a l'espai públic? No hi cauen en que hi ha persones a qui no els agraden els gossos, o fins i tot que els hi tenen por o directament fòbia?

En resum (in em deixo coses), absolutament lamentable la qüestió de Vilanova i els gossos.
Massa excrements
Anònim, 06/05/2017 a les 04:03
+5
-0
Està clar que molta gent que té gos és molt respectuosa amb aquest tema però hi ha massa excrements, encara hi ha molt incívic que el que mereix és mà dura amb sancions a l'alçada.
carnet d'animals domestics
Anònim, 05/05/2017 a les 13:00
+4
-0
es tindria de fer un curs per autoritzar a la gent a tenir animals domestics i les consecuencies que porten, salut, higiene, comportament del propietari i del animal, condicions d'habitabilitat. regular i pagar impostos si reben algun tipus de servei, com el de recollida d'excrements i manteniment de pipicans
CUMPLIR LAS NORMAS
Anònim, 30/04/2017 a les 13:06
+4
-0
No hace falta endurecer mas las sanciones si es que las hay,es simplemente obligar a cumplir las normas y si no aplicar las sanciones .y no estaria de mas mas presencia policial en los lugares donde hay mas aglomeracion de perros junto con sus dueños como por ejemplo toda la zona del paseo maritimo donde hay señales que pone bien claro que los perros tienen que ir atados.Y la mayoria de animales campan a sus anchas.
Encara més
Anònim, 28/04/2017 a les 13:12
+5
-0
Molt més s'haurien d'endurir...que preguin consciencia que el carrer és com casa seva.
Animals domèstics
Anònim, 28/04/2017 a les 12:16
+6
-2
Si aquests animals són tan domèstics, que facin les necessitats a casa seva, no es poden tractar animals com persones i seguint fent d'animal pel carrer.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.