TASTETS

Arriba la quarta edició dels tastets de Sant Pere a la llotja de Vilanova

Enguany es compta amb alguna sorpresa que no es revelarà fins a l’acte

Es podran degustar plats típics mariners

, Vilanova i la Geltrú | 01/07/2017 a les 10:30h
Arxivat a: Gastronomia, Quarta edició, Sorpreses, Plats típics mariners, Cuina local, Tastets de Sant Pere
Els Tastets de Sant Pere atrauen famílies amb ganes de degustar els plats locals.
Aquesta notícia es va publicar originalment el 01/07/2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La quarta edició dels Tastets de Sant Pere aterra demà al moll de la llotja de Pescadors de Vilanova perquè tothom pugui degustar plats típics mariners. L’acte tindrà lloc a la tarda, després de la processó marinera en honor a Sant Pere Pescador, que comença a les cinc, on es traslladarà la imatge de Sant Pere a la barca Joan del Cuadrat del Moll de Pescadors, que sortirà a mar acompanyada d’embarcacions.

L’objectiu d’aquest esdeveniment no és guanyar diners, sinó que la gent pugui tastar els productes locals per un preu simbòlic. El preu per degustació és de tres euros. La copa val un euro i el cava o el vi que es demani, un euro més. En total, pot suposar cinc euros la degustació amb la beguda inclosa.

Els plats que se serviran són la típica fideuada marinera, la moixina amb all i pebre, la gambeta blanca amb sal i l’all cremat, entre d’altres. Enguany, però, hi ha alguna novetat que no s’ha volgut revelar abans del dia 1 de juliol. Els tastets estan organitzats per la Confraria de Pescadors, juntament amb la col·laboració de Blanc Pescador, Viticultors del Montgròs, Arç Blanc, Pere Albà i Caves Valldosera. 


Bons resultats de l’acte
Des de l’organització estan molt contents amb els resultats i amb la participació que obtenen els Tastets. Els membres organitzadors asseguren que “els Tastets mouen molta gent. Aquest esdeveniment es fa des de l’any 2014 i va néixer d’una idea conjunta entre la Confraria de Pescadors i els Viticultors del Garraf, que aporten plats, caves i vins respectivament”.

D’altra banda, l’Ajuntament ha donat suport a l’acte elaborant uns punts de llibre amb diferents receptes. Aquestes receptes, però, no són les que se serveixen durant els tastets.
 

També us pot interessar

Neus Lloveras i Juan Luis Ruiz, en una imatge retrospectiva
01/01/1970
Els regidors socialistes han rebut la notícia aquesta tarda | El trencament es farà efectiu aquest divendres | Lloveras: “No som màquines, som persones"
Les fonts del parc Gumà i Ferran funcionen des de fa alguns dies | G. M.
01/01/1970
S’obren les fonts i s’han realitzat tasques de jardineria | S'espera que el quiosc estigui en funcionament d'aquí a poques setmanes
L'estacionament està situat davant de la Torre Blava | Google Maps
01/01/1970
L'actuació suposa una inversió de 60.241 euros | Aquest nou espai, amb una superfície de 2.327 metres quadrats, serà habilitat com a zona blava per afavorir la rotació d'estacionament de vehicles a la façana marítima

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge d'arxiu de la façana de l'Ajuntament de Vilanova
01/01/1970
L’Ajuntament de Vilanova ha aconseguit reduir el termini de pagament als proveïdors fins els 60 dies | El govern atribueix les dades positives a l’èxit del pla de sanejament i a l’augment de la recaptació amb els impostos
Gimnastes del CG Vilanova
01/01/1970
Bon paper de les vilanovines en una fase d'alta competitivitat | Èxits en les categories individuals i per equips
Cesk Freixes actuarà divendres 4 de maig a les vuit de la tarda
01/01/1970
Diversos locals de Vilanova acolliran les actuacions d'aquesta presentació | El Tingladu se celebrarà al Parc de Baix-a-mar els dies 19, 20, 21 i 22 de juliol