TRADICIONS

Torna el gall i la gamba de Vilanova per Festa Major

La campanya s'allargarà fins al final de la Festa Major

Els restaurants oferiran àpats amb gall de corral i gamba de Vilanova

, Vilanova i la Geltrú | 23/07/2017 a les 09:00h
Arxivat a: Gastronomia, Festa Major Vilanova 2017, Àpats equilibrats, Tast, Menja't Vilanova, És temps de gall i gamba, Gall i Gamba
Gall del Penedès amb gamba de Vilanova | Menja't Vilanova
L’Associació de Restauradors de Vilanova i la Geltrú, Menja’t Vilanova, ha presentat la campanya Arriba la Festa Major: és temps de gall i gamba de Vilanova. Dins de la iniciativa, els diversos restaurants adherits a l’associació oferiran un plat on el protagonista serà el gall de corral amb gamba de Vilanova. Aquesta menja està disponible des d’ahir dijous fins al 6 d’agost. 

Els restaurants on es podrà degustar l’àpat són Càtering Caserco, Genito, La Cucanya, Ceferino, Rincón de Llaverías, El Dinou, Genil, La Pepa Jaleo, El local i Il Forno. Els professionals dels establiments aportaran la seva experiència i coneixements per oferir un plat de Festa Major amb la voluntat de promoure i fomentar la cuina de proximitat de qualitat de Vilanova i la Geltrú. 

La campanya de Menja’t Vilanova té com a principal objectiu donar suport i acompanyar amb gastronomia la festa grossa del municipi. A més, aquesta és una oportunitat única per assaborir el gall de corral i la gamba vermella de Vilanova, ja que simbolitzen dos dels millors productes i els més representatius de la sínia i el mar. La qualitat és el pilar bàsic d’aquesta iniciativa gastronòmica que vol reunir al voltant d’aquests productes estrella de la zona a tota la gent per gaudir de la festa i la tradició.    

L’èxit precedeix aquesta fusió culinària del gall de corral amb la gamba de Vilanova. Tots dos aliments aporten tots els beneficis necessaris per a un millor funcionament de l’organisme. El gall de corral és molt beneficiós perquè les seves proteïnes no només enforteixen la massa òssia, sinó que ajuden a prevenir l’Alzheimer, mitiga el desgast cognitiu, regula la serotonina i ajuda a l’hora de perdre pes. D’altra banda, la gamba vermella de Vilanova, també coneguda com l’or vermell, és molt bona perquè regula el colesterol, és antioxidant, aporta l’energia necessària per a un bon funcionament de la part nerviosa del cos i reforça el sistema immunològic.

Tot són grans aportacions el que ofereixen aquests dos productes. El seu sabor i la seva aportació nutricional són ideals per poder gaudir aquesta Festa Major d’un gran àpat típic del territori. 

També us pot interessar

El tuit de Jordi Borrell que ha provocat la polèmica
01/01/1970
El director de l'Institut de Nanociència i Nanotecnologia de la UB, Jordi Borrell, dimiteix del càrrec | L'Ajuntament vilanoví també l'ha cessat com a "ambaixador" de Vilanova
Neus Lloveras llegeix la resolució de la Junta Electoral de Zona. g.m
01/01/1970
L’autoritat electoral ha actuat a instàncies d’una denúncia del PP | La resolució advertia que l’incompliment podria ser considerat desobediència
Punt on es va registrar l'accident | Google Maps
01/01/1970
Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís a les 21.34 h d'aquest diumenge | La víctima és de nacionalitat espanyola i veí de l’Hospitalet de Llobregat.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
A la resta de l'Estat, durant l'octubre es van crear 7.236 societats mercantils
01/01/1970
Així, Catalunya es va situar en el tercer territori de l'Estat en creació d'empreses just després de la celebració del referèndum de l'1 d'octubre | La xifra d'empreses dissoltes baixa un 8% en comparació al mateix mes de l'any passat
Marc Martorell i Montserrat Mompió a la roda de premsa
01/01/1970
La candidatura aposta per una lluita decidida contra l’atur juvenil i per garantir l’accés universal a l’educació | Una de les propostes en la línia de garantir un futur per a la joventut, és la renda bàsica d’emancipació juvenil, per cobrir uns ingressos mínims al jovent per ajudar-los a emancipar-se i començar a plantejar-se el projecte vital propi
Operaris descarregant al monestir de Sixena les caixes amb les peces d'art procedents del Museu de Lleida | ACN
01/01/1970
Els directors de la Xarxa de Museus d'Art de Catalunya se solidaritzen amb el Museu de Lleida i alerten que es pot posar en perill la integritat física d'algunes de les peces