CANYELLES

Millores urbanístiques per a les urbanitzacions de Canyelles

Tenen com a objectiu reduir els dèficits històrics que patien les urbanitzacions

També s'han pavimentat diversos carrers

, Canyelles | 12/08/2017 a les 17:30h
Arxivat a: Societat, Obres, Urbanisme
Diversos operaris, treballant en les obres de millora
Canyelles té en marxa diversos projectes urbanístics, en el marc d’un pla de treball, amb l’objectiu de reduir els dèficits històrics que patien les urbanitzacions i millorar la qualitat de vida dels canyellencs. El cas de la urbanització de les Palmeres es va agreujar fins que, des de l’any 2014, s’estan duent a terme obres de millora. L’adeqüació, però, és un procés lent: s’està efectuant per fases i amb quotes baixes per evitar que el cost afecti en les economies familiars. En aquest sector ja s’han realitzat actuacions sobre la xarxa de sanejament, entre les quals destaca la construcció d’una estació de bombeig d’aigües residuals que ja es troba en funcionament. 

També els carrers de les Palmeres s’han pavimentat i s’ha finalitzat la segona fase. Actualment, la brigada municipal està treballant per millorar els accessos als habitatges i per encaixar degudament la nova pavimentació amb les parcel·les i les cases. Paral·lelament, s’estan fent alguns trams de voreres. Un cop acabada la segona fase, és el torn de la instal·lació del nou enlluemenat públic, prevista per aquest any. Per últim, es treballarà sobre el clavegueram i la xarxa d’aigua.

La urbanització de Vora Sitges també està patint canvis. Aquí s’estan realitzant treballs inicials de pavimentació -previstos per al setembre- per facilitar els accessos dels veïns als habitatges. Aquest suposa el pas previ a la urbanització del sector, procés que s’ha recuperat després de 10 anys. El procediment per urbanitzar Vora Sitges serà el mateix que a les Palmeres. També s’està treballant en els projectes de reparcel·lació de Daltmar i Muntanya del Mar. Pel que fa a Califòrnia, el pla de millora i la regulació del trànsit es realitzaran quan la urbanització estigui recepcionada per l’Ajuntament.

L’alcaldessa de Canyelles, Rosa Huguet, afirma que “la nostra voluntat és que les urbanitzacions passin a ser nuclis amb els mateixos serveis que el poble en els pròxims anys. El nostre treball va encaminat a unificar tot el municipi i millorar la qualitat de vida de tots els veïns”.

En els últims anys, l’Ajuntament de Canyelles ha tractat també la problemàtica sobre la neteja de les parcel·les per tal de garantir la seguretat dels residents davant el risc d’incendis forestals. En aquest sentit, s’ha incrementat la vigilància per detectar de forma preventiva aquells espais amb major risc i es van aprovar unes ordenances fiscals per minvar la despesa que provoca la neteja de parcel·les.

També us pot interessar

Miquel Iceta durant l'entrevista concedida al DV | Sidru C.
01/01/1970
Entrevista amb el candidat del PSC a la presidència de la Generalitat
Els voluntaris Raimon Serret i Lídia Lacruz i el psicòleg Ferran Masip | Sidru C.
01/01/1970
L’entitat treballa en col·laboració amb el Voluntariat de presons | Els voluntaris destaquen l’actitud “valenta” de la fundació vilanovina
Punt on es va registrar l'accident | Google Maps
01/01/1970
Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís a les 21.34 h d'aquest diumenge | La víctima és de nacionalitat espanyola i veí de l’Hospitalet de Llobregat.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
A la resta de l'Estat, durant l'octubre es van crear 7.236 societats mercantils
01/01/1970
Així, Catalunya es va situar en el tercer territori de l'Estat en creació d'empreses just després de la celebració del referèndum de l'1 d'octubre | La xifra d'empreses dissoltes baixa un 8% en comparació al mateix mes de l'any passat
Marc Martorell i Montserrat Mompió a la roda de premsa
01/01/1970
La candidatura aposta per una lluita decidida contra l’atur juvenil i per garantir l’accés universal a l’educació | Una de les propostes en la línia de garantir un futur per a la joventut, és la renda bàsica d’emancipació juvenil, per cobrir uns ingressos mínims al jovent per ajudar-los a emancipar-se i començar a plantejar-se el projecte vital propi
Operaris descarregant al monestir de Sixena les caixes amb les peces d'art procedents del Museu de Lleida | ACN
01/01/1970
Els directors de la Xarxa de Museus d'Art de Catalunya se solidaritzen amb el Museu de Lleida i alerten que es pot posar en perill la integritat física d'algunes de les peces