SANT PERE DE RIBES

Millores en l'enllumenat públic de Ribes i les Roquetes

Els treballs consisteixen a millorar i reparar quadres elèctrics

S’ubicaran punts de llum LED per a eficiència energètica

, Sant Pere de Ribes | 05/11/2017 a les 09:00h
Arxivat a: Societat, Via Pública, Enllumenat públic, Millores, Quadres elèctrics, Enllumenat
Els treballs de cablejat elèctric estaran acabats divendres vinent
Les obres de millora i reparació de diverses instal·lacions elèctriques de l’enllumenat públic ja s’ha iniciat tant a Ribes com a les Roquetes. Les actuacions s’estan duent a terme als quadres de protecció i comandament Q18 del sector del carrer d’Antoni Gaudí de les Roquetes, els quals clouran avui, i Q5 de la zona de la plaça Joan Fuster de Ribes que s’allargaran fins al pròxim 10 de novembre.

Els treballs consisteixen en la reparació íntegra dels quadres per garantir el seu bon funcionament, evitar avaries i posar-los al dia. D’aquesta manera, s’estan substituint cables i altres components elèctrics. A Ribes també es farà dins l’àmbit d’actuació el canvi a llumeneres de LED per a eficiència energètica.

Pel que fa a les Roquetes, l’afectació compren el sector format pels carrers d’Antoni Gaudí, Murillo, Dr. Fleming, Hernán Cortés, Francisco de Vitoria, un tram de Roger de Flor i altres del voltant. A Ribes, l’àmbit d’actuació es farà a la plaça de Joan Fuster, els carrers dels Cards, Sitges, Torreta, Ildefons Cerdà i la plaça Maria Mercè Marçal, entre d’altres.

D’altra banda, durant el mes passat es va ampliar i millorar la instal·lació Q58 de la zona del Palou de Ribes. Aquí  s’han incorporat algunes línies per descongestionar el quadre Q13 de la Milana que s’intervindrà el mes de desembre i també la plaça del Llobregat de les Roquetes ha estat objecte de la substitució de diferents punts de llum a LED.

Algunes d’aquestes accions estan emmarcades dins el Pla director de les instal·lacions d’enllumenat públic de Sant Pere de Ribes que es va revisar i actualitzar l’any passat en què l’Ajuntament va detectar un total de 259 incidències. Es va realitzar una diagnosi i es va observar que el 50% del total de les avaries que es produeixen, es concentren en sis quadres elèctrics que són els que s’han començat a renovar. El cost estimat de les actuacions és d’uns 350.000 euros.  

 Un cop finalitzades les obres dels sectors d’Antoni Gaudí i Joan Fuster, s’han iniciat les actualitzacions de les instal·lacions de l’enllumenat que depenen del punt principal de Miguel de Unamuno (Q21) i al desembre les del quadre elèctric de la Milana (Q13). També aquest any s’acabarà de tramitar la redacció i licitació de l’adequació dels quadres de l’avinguda de Mas d’en Serra (Q25), carrer de Montserrat (Q8) i carreró de la Torreta (Q48) perquè els treballs de millora d’aquests es puguin portar a terme l’any que ve.

En tots els casos es tracta de corregir els defectes de la instal·lació elèctrica, sobretot fent canvis en línies elèctriques i components que tenen defectes d’aïllament o altres patologies, i corregir deficiències per donar un millor servei. 

També us pot interessar

Concentració de suport a les portes de la Ciutat de la Justícia
01/01/1970
La Fiscalia retira la petició de faltes i multes, però manté la petició de presó per als sis acusats | El judici se celebra durant els darrers tres dimecres de novembre
La furgoneta, totalment calcinada | G. Mercader
01/01/1970
Un segon vehicle pateix danys de consideració a causa de les flames | El foc es va registrar dissabte a la matinada a la rambla Samà
L'acte ha congregat centenars de persones a la plaça de la Vila de Vilanova | M.O.
01/01/1970
Avui es compleix un mes de l'ingrés a presó dels presidents de l'ANC i Òmnium | La part central de la plaça de la Vila estava tancada amb tanques a causa de les obres

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
José Manuel Maza, en una imatge del passat 6 de novembre | ACN
01/01/1970
Estava ingressat en una clínica de Buenos Aires per una infecció
El vaixell ‘Astral’, amarrat al port de la Ràpita, arriba aquest dissabte a Vilanova | Open Arms
01/01/1970
L’‘Astral’ s’estarà al port de la ciutat des del 18 fins el 21 de novembre
No sabem si la imatge de Neus Lloveras al Parlament es podrà tornar a repetir | ACN
01/01/1970
Juan Luís Ruiz ocuparà la posició 15 de la candidatura del PSC | Santi Rodríguez, número 3 del PP i director de la campanya dels populars