SANT PERE DE RIBES

Millores en l'enllumenat públic de Ribes i les Roquetes

Els treballs consisteixen a millorar i reparar quadres elèctrics

S’ubicaran punts de llum LED per a eficiència energètica

, Sant Pere de Ribes | 05/11/2017 a les 09:00h
Arxivat a: Societat, Via Pública, Enllumenat públic, Millores, Quadres elèctrics, Enllumenat
Els treballs de cablejat elèctric estaran acabats divendres vinent
Les obres de millora i reparació de diverses instal·lacions elèctriques de l’enllumenat públic ja s’ha iniciat tant a Ribes com a les Roquetes. Les actuacions s’estan duent a terme als quadres de protecció i comandament Q18 del sector del carrer d’Antoni Gaudí de les Roquetes, els quals clouran avui, i Q5 de la zona de la plaça Joan Fuster de Ribes que s’allargaran fins al pròxim 10 de novembre.

Els treballs consisteixen en la reparació íntegra dels quadres per garantir el seu bon funcionament, evitar avaries i posar-los al dia. D’aquesta manera, s’estan substituint cables i altres components elèctrics. A Ribes també es farà dins l’àmbit d’actuació el canvi a llumeneres de LED per a eficiència energètica.

Pel que fa a les Roquetes, l’afectació compren el sector format pels carrers d’Antoni Gaudí, Murillo, Dr. Fleming, Hernán Cortés, Francisco de Vitoria, un tram de Roger de Flor i altres del voltant. A Ribes, l’àmbit d’actuació es farà a la plaça de Joan Fuster, els carrers dels Cards, Sitges, Torreta, Ildefons Cerdà i la plaça Maria Mercè Marçal, entre d’altres.

D’altra banda, durant el mes passat es va ampliar i millorar la instal·lació Q58 de la zona del Palou de Ribes. Aquí  s’han incorporat algunes línies per descongestionar el quadre Q13 de la Milana que s’intervindrà el mes de desembre i també la plaça del Llobregat de les Roquetes ha estat objecte de la substitució de diferents punts de llum a LED.

Algunes d’aquestes accions estan emmarcades dins el Pla director de les instal·lacions d’enllumenat públic de Sant Pere de Ribes que es va revisar i actualitzar l’any passat en què l’Ajuntament va detectar un total de 259 incidències. Es va realitzar una diagnosi i es va observar que el 50% del total de les avaries que es produeixen, es concentren en sis quadres elèctrics que són els que s’han començat a renovar. El cost estimat de les actuacions és d’uns 350.000 euros.  

 Un cop finalitzades les obres dels sectors d’Antoni Gaudí i Joan Fuster, s’han iniciat les actualitzacions de les instal·lacions de l’enllumenat que depenen del punt principal de Miguel de Unamuno (Q21) i al desembre les del quadre elèctric de la Milana (Q13). També aquest any s’acabarà de tramitar la redacció i licitació de l’adequació dels quadres de l’avinguda de Mas d’en Serra (Q25), carrer de Montserrat (Q8) i carreró de la Torreta (Q48) perquè els treballs de millora d’aquests es puguin portar a terme l’any que ve.

En tots els casos es tracta de corregir els defectes de la instal·lació elèctrica, sobretot fent canvis en línies elèctriques i components que tenen defectes d’aïllament o altres patologies, i corregir deficiències per donar un millor servei. 

També us pot interessar

Imatge parcial del nou espai de la concessió
01/01/1970
Es tracta d’una zona de restauració, terrassa i piscina amb vistes al mar | L'establiment reobrirà el restaurant el pròxim divendres 16 de març
Marc Soler, amb el darrer mallot groc de la París-Niça 2018 | @ParisNice
01/01/1970
El ciclista vilanoví es fa amb el primer lloc després d'una darrera etapa èpica | Soler ha atacat a 50 quilòmetres de meta i ha desbancat Yates del liderat
Seu de Neàpolis
01/01/1970
La ponència anirà a càrrec de Julio Manau, titulat amb un màster en Desenvolupament Directiu, Intel·ligència Emocional i Coaching per la EAE Business School | Es tractaran conceptes com assertivitat, habilitats inter o intrapersonals i què vol dir gestionar les emocions

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Balena trobada a la platja de Montgat, dilluns pel matí | Twitter
01/01/1970
La contaminació sonora del fons marí posa en perill la vida dels cetacis | Edmaktub diu que el rorqual de Montgat era “en bones condicions físiques”
Cronòmetre a zero a una de les sales de Scaparium | Scaparium
01/01/1970
L'empresa Scaparium, amb seu a Vilanova, està obrint sales de 'Room Scape' per tot l'Estat | Una hora per resoldre els enigmes i obrir el pany que et retorni a la llibertat. Estaràs llest per viure l'acció?
L’artista Antonio Carmona serà un dels convidats en el concert solidari
01/01/1970
La recaptació es destinarà a la campanya ‘A l’estiu cap nen sense dinar’ | Hi participaran artistes de la talla d’Antonio Carmona i Efecto Mariposa, entre altres