VILANOVA I LA GELTRÚ

El restaurant 1918 denuncia la campanya de “difamació” que està rebent a les xarxes

Han presenat una denúncia als Mossos pels "insults, atacs, injúries i amenaces" de què són objecte

La campanya ataca Toni Albà per les seves últimes declaracions públiques

| 02/01/2018 a les 16:27h
Arxivat a: Gastronomia, 1918 Cuina de Mar, Toni Albà, Cuina marinera, Restaurants
Els quatre propietaris de l'establiment
L'equip de propietaris i treballadors del restaurant 1918 Cuina de Mar, de Vilanova i la Geltrú ha fet públic un comunicat en què anuncia que ha denunciat davant dels Mossos d'Esquadra els insults, atacs, injúries i amenaces que estan rebent a través de les xarxes socials. Els resposables de l'establiment diuen estan essent objecte d'una campanya de desprestigi, difamació i boicot. 

A continuació, es reprodueix en la seva integritat el comunicat fet públic per l'establiment:

El restaurant 1918 Cuina de Mar és un negoci familiar ubicat a Vilanova i la Geltrú i regentat pels quatre germans Albà i Noya , un d’ells l’actor i director Toni Albà.

En les darreres hores el nostre establiment està essent objecte d’una campanya de desprestigi, difamació i boicot que ha estat orquestrada des de diversos mitjans digitals i xarxes socials, i que té per objectiu atacar, per una banda aquest petit negoci i, de l’altra, a Toni Albà per les seves opinions públiques.
Al 1918 Cuina de Mar ens dediquem a elaborar la millor gastronomia marinera de la que som hereus, i ho fem amb els productes de proximitat i quilòmetre zero. El nostre compromís és, doncs, amb la nostra terra, el nostre mar.

Respectem els gustos i opinions de tothom i, per damunt de tot, la llibertat d’expressió. Però no admetem de cap de les maneres que ningú que no hagi tastat la nostra cuina opini de manera tan malintencionada i pretengui desprestigiar-nos com ho estan fent.

Com a conseqüència d’aquesta campanya difamatòria hem rebut insults, atacs, injúries i amenaces que ja hem posat a disposició i coneixement dels Mossos d’Esquadra.

El nostre únic objectiu és continuar fent de la millor manera i amb la màxima professionalitat allò que sabem fer, cuinar i servir als nostres clients. Per això ens mantindrem ferms en la nostra manera de fer, de ser i de pensar. De la mateixa manera que seguirem denunciant i fent públic qualsevol escarni que pugem rebre per part d’aquells que facin seguidisme a aquestes campanyes infames.

També us pot interessar

La dona va quedar inconscient al terra
01/01/1970
Els fets es van produir durant el migdia de divendres passat | La dona encara està ingressada a l'hospital Sant Camil amb ferides greus
Cesk Freixes actuarà divendres 4 de maig a les vuit de la tarda
01/01/1970
Diversos locals de Vilanova acolliran les actuacions d'aquesta presentació | El Tingladu se celebrarà al Parc de Baix-a-mar els dies 19, 20, 21 i 22 de juliol
El president del Gremi d'Hostlaeria de Vilanova, Jaume Mart | S.C.
01/01/1970
El president del Gremi d’Hostaleria i Restauració de Vilanova i la Geltrú, que deixa el càrrec abans de l’estiu, presenta els actes del 40è aniversari de l’entitat

COMENTARIS

Toni Alba tambe ho faria
Anònim, 03/01/2018 a les 10:55
+47
-16
Aquest senyor s'encarrega d'assenyalar a tot aquell que pensa de manera diferent i arriba a insultar sense cap tipus de complexe.
Ell pot boicotejar i la resta ens hem de quedar mirant?
Jo no aniré al Peixerot amb aquests gestors, i recomano als meus amics que no hi vagin.
Toni Alba tú t'ho has buscat.
Coses que no tenen a veure
Anònim, 03/01/2018 a les 18:00
+15
-37
Una cosa no té absolutament res a veure amb l'altra. Què jo sàpiga, el Toni no ha boicotejat el negoci de ningú, simplement ha opinat sobre persones que es dediquen a la política o sobre jutges que emeten decisions polítiques, sense cap fonament juridic, com es demostrarà finalment. Ara bé, estàs en el teu dret de no anar al seu restaurant. Jo, i centenars de persones més, sí que hi anirem, i ara encara més. I animo la família Albà a denunciar qualsevol insult o amenaça contra ells o el seu negoci. No s'ha de permetre que els feixistes es creguin impunes.
Campanya vs Restaurant Toni Albá
Anònim, 03/01/2018 a les 19:26
+33
-7
En realitat em sap greu pels seus treballadors, el problema es que ell com molts simpatitzants del moviment independentista fan lo mateix amb restaurantes de Catalunya, quan els seus propietaris no son afines a les seves idees.
Crec que donades les circumstancies en tant ell no rebi insults ni amenaçes, fer publicitat per que la gent no acuda al seu local es tan valid com la mateixa publicitat que es fa dins dels cercles independentistesb en co ntra dels locals propietat de no independentistes. O es que ells son els unics que tenen el dret de veto?
Dinar d'aniversari. Sense política.
Anònim, 04/01/2018 a les 11:05
+20
-1
Nosaltres hi van anar a fer un dinar d'aniversari amb tota la família, i ens va saber greu la invitació que els hi vàrem fer, doncs el dinar no estava a l'altura que esperàvem de quant hi havia els antics propietaris i menys veien la factura que vàrem pagar.
Ja surten els ciudadanitos opinant
The Punisher, 04/01/2018 a les 15:55
+7
-32
Toni Alba tambe ho faria
Anònim, 03/01/2018 a les 10:55

Campanya vs Restaurant Toni Albá
Anònim, 03/01/2018 a les 19:26

Un clar exemple de votants de Ciudadanos que es prenen la revenja com a justificació.

Quina pena em feu i quin fàstic el tumor cancerigen de C'S que s'està estenent com si fos metàstasi per la societat catalana.

Endavant Toni, tens el meu suport i el de la majoria de vilanovins de bé.
Qualitat o preu
Tim, 05/01/2018 a les 09:52
+5
-14
Crec que avui només hi ha dos restaurants a Vilanova on pots tenir la garantia de la procedència del peix que et serveixen: El Marejol i el 1918. Pots comprovar que compren peix a la llotja de Vilanova, i a la resta de la costa catalana.T'ho diuen directament i ho pots preguntar amb tota tranquil·litat. I això té un preu, és clar. Jo prefereixo sortir una nit al mes o cada dos mesos i gaudir menjant que fer-ho quatre vegades amb productes de menys qualitat. Són opcions, tan respectable és una com l'altra. El que no es pot permetre és: criticar per criticar, sense coneixement de causa (cosa que ens agrada molt als vilanovins), i encara menys, boicotejar per motius que no tenen res a veure amb la gastronomia.
I, per cert, dir que el 1918 d'ara no està a l'alçada dels antics propietaris del Peixerot... Buff, discrepo, i molt. A banda que són conceptes diferents, perquè no fan el mateix tipus de cuina clàssica, amb tots els respectes, però en els últims temps del Peixerot, des que ja no hi era la generació més gran, les coses no anaven gaire bé. Prova d'això és que van haver de tancar, després de fer experiments com el Menú Paella a 25 euros. Jo crec que un restaurant ha de mantenir una política, ja sigui primar la qualitat o el preu. Les dues coses són impossibles. I, repeteixo, crec que les dues opcions són vàlides perquè segurament van adreçades a un públic diferent. I no es tracta d'elitisme, simplement d'educació del paladar. Hi ha persones a les quals els posen un arròs caldós fet amb un fumet qüestionable i gaudeixen d'allò més. Altres estan més acostumades a distingir la qualitat, ja sigui per haver-ho mamat a casa o pel que sigui.
És la meva opinió, respecto totes les altres sempre que estiguin fonamentades.
Tothom parla
Anònim, 07/01/2018 a les 11:23
+10
-2
Qualitat o preu, això que diues que els dos restaurant on pots tenir la garantia del peix que consum? De quin restaurant es tu? Jo se d’un restaurant i no diré nom, que està a la platja i el seu germà te una barca i el peix es d’aqui 99%. Un altra cosa, jo per menjar qualitat, menjo a casa meva, compro al mercat i faig jo els arrossos, el pop, el peix..... que després diu la gent a tal lloc fan un pop boníssim, a tal lloc fan un arròs bonissim...... la gent no sap ni que menja i això es perquè no sabem fer res.
La gent que l’agrada cuinar va comprar qualitat i ho fa a casa.
Concerts al carrer
Anònim, 11/01/2018 a les 13:19
+9
-0
Em sembla horrorós que s'insulti algú per les seves idees, si son pacífiques. Al restaurant no hi he anat, però visc a la zona I em molesten els concerts que fan a la terrassa. No sé si tenen permís per fer-los, però al barri ja tenim prou contaminació acústica. Que facin la música a dins del local, si us plau.
Karma
Anònim, 17/01/2018 a les 11:54
+0
-0
Aixo en diuen, no? ;)

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge drxiu d'una pedalada popular celebrada a Vilanova | AJT VNG
01/01/1970
L'equipament disposarà d'un edifici administratiu, amb espais de treball, magatzem, banys i un espai cobert al voltant de l'edificació | La pista asfaltada tindrà una llargada de 515 metres lineals
La llegenda del Peix Nicolau es va explicar a l'Espai Far | Espai Far
01/01/1970
Unes 1.700 persones van poder gaudir de l’ampli calendari d’activitats previst durant tot el cap de setmana | Les jornades han aglutinat diferents accions i programes a les Destinacions de Turisme Familiar
Doblet de Maria Còrdoba | Albert Esteve Salvany
01/01/1970
Les vilanovines endossen sis gols al Vila-sana | Després de dir adeu a Europa, les noies intentaran dificultar les opcions dissabte al Gijón