RUTES

La Ruta de la Tapa de Vilanova, del 19 d’abril al 6 de maig

Aquest any les tapes giraran al voltant de la fusió dels sabors del món

Una trentena d'establiments oferiran tapa més beguda a un preu de dos euros i mig

, Vilanova i la Geltrú | 14/04/2018 a les 15:30h
Arxivat a: Gastronomia, Tapes, Fusió de sabors, Ruta, San Miguel, Tercera edició, Ruta de la Tapa
La gastronomia procedent d’altres llocs, protagonista de les tapes d’enguany
El municipi ja es prepara per a la tercera edició de la Ruta de la Tapa San Miguel que tindrà lloc des del 19 d’abril fins al 6 de maig a una trentena d’establiments vilanovins. Enguany, rep el nom de Food Explorers, una iniciativa on explorar noves formes de menjar. El quid es troba en la fusió de sabors del món amb estris originals i amb l’acompanyament de la cervesa San Miguel. Segons la cervesera, la iniciativa ha aconseguit fer una pas més en l’experiència de la cuina-fusió per obrir la possibilitat de donar a conèixer utensilis usats a les cuines internacionals amb plats menys habituals.

Jaume Martí, president del Gremi d’Hostaleria i Restauració de Vilanova i la Geltrú creu que, ara de cara el bon temps és el moment més adequat per incentivar que la gent surti. Martí també ha manifestat que la voluntat d’aquesta tercera edició de la Ruta de Tapes és apostar per propostes qualitatives
La ruta és organitzada pel Gremi d’Hostaleria de Vilanova i la Geltrú amb la col·laboració de San Miguel. La tapa més la beguda tindrà un preu de 2,50 euros.

Més ruta de tapes a Sitges 
D’altra banda, la Sitges Tapa a Tapa arriba a la seva desena edició. Un total de 40 establiments participen enguany en la ruta, que s’allargarà fins al 22 d’abril. Els espais gastronòmics ofereixen les seves millors tapes acompanyades d’un quinto o d’una canya de cervesa Estrella Damm. 

Aquest any són moltes les degustacions que fan delir el paladar, entre elles tripa amb cap i pota, caneló de galtes amb malvasia de Sitges, barqueta de calamarsons o gambes cruixents amb un toc hindú, per exemple. En aquesta ocasió la tapa més la beguda s’ofereix a un preu de tres euros.        

Contingut relacionat

També us pot interessar

Gimnastes del CG Vilanova
01/01/1970
Bon paper de les vilanovines en una fase d'alta competitivitat | Èxits en les categories individuals i per equips
El president del Gremi d'Hostlaeria de Vilanova, Jaume Mart | S.C.
01/01/1970
El president del Gremi d’Hostaleria i Restauració de Vilanova i la Geltrú, que deixa el càrrec abans de l’estiu, presenta els actes del 40è aniversari de l’entitat
01/01/1970
L'animal es va albirar a 12 milles del municipi del Garraf i a uns 600 metres de profunditat | Es tracta d'un albirament poc habitual

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Assaig del grup de teatre de l’Escotilló. El vestuari per a les funcions l’ha cedit el Pere Arenas. | Emma Vidal
01/01/1970
L’Escotilló ha recuperat unes peces de Carnaval ideades per Pere Tàpias | Les funcions, de caràcter musical, reflexen l’esperit de Tàpias i de Vilanova
Un estand a la Zona E de 2017 | S.C
01/01/1970
La fira educativa s’instal·la dimecres i dijous vinents | Aquesta fira d’educació i treball va néixer per esdevenir l’aparador on mostrar l’oferta formativa postobligatòria de la comarca
Roig Toqués en una de les sales del museu
01/01/1970
Les festes de Sant Pere commemoraran al col·leccionista vilanoví | S’està estudiant la possibilitat d’organitzar diversos actes pels vots de Sant Pere, com ara una exposició de fotos realitzades pel mateix Roig i una regata de patins catalans, més coneguts com a patins de vela