COMARCA
L'apicultura, un ofici que requereix molta dedicació
01/01/1970
Molt pocs exerceixen l'ofici de manera artesanal i respectuosa amb la natura | Apimelgarraf a Sitges, Mas d’en Giralt o Can Pere a Sant Pere de Ribes en són un exemple
PAÍS
Ramon Francàs
01/01/1970
El fenomen del gintònic no deixa de créixer a Espanya, especialment incentivat pels productes prèmium i súper prèmium, els de més alta gamma | L'any passat el consum de ginebra va superar el de rom a Espanya
VILAFRANCA DEL PENEDÈS
01/01/1970
La gastronomia i els vins són també una part essencial de la Fira del Gall | No hi faltarà una exposició i concurs de les quatre varietats de Gall i Gallina autòctona Penedesenca tradicional
VILANOVA I LA GELTRÚ
01/01/1970
Es construirà un espai de 125 m2 per acollir degustacions i presentacions de productes
PENEDÈS
Un gall del Penedès, avui en una parada del Mercat de Vilanova | ACN / Gemma Sánchez
01/01/1970
Els criadors i venedors en destaquen el mètode de criança lenta i la singularitat del gust
VILAFRANCA DEL PENEDÈS
Rafael Faixedas i Carles Xuriguera
01/01/1970
També s'investirà Acadèmic d'Honor al virtuós pianista cec Ignasi Terraza i Acadèmic de Mèrit a l'exalcalde de Santa Fe Marcel Surià
GASTRONOMIA
Imatge d'arxiu d'unes caves
01/01/1970
Bèlgica es converteix en el primer mercat internacional | Els primers Cava de Paratge Qualificat s'estrenaran al mercat el proper mes de febrer
CUBELLES
01/01/1970
La Regidoria de Turisme, Comerç i Fires xifra en més de 17.000 euros l’impacte econòmic en la restauració local
PENEDÈS
Ampolles de cava en procés d'etiquetatge | ACN
01/01/1970
El Consell Regulador augura un creixement de l’1,5% en el mercat exterior durant la recta final de l’any | El sector afronta la campanya de Nadal amb “optimisme moderat”
VILAFRANCA DEL PENEDÈS
01/01/1970
L'edició d'enguany de la Fira del Gall es farà el 17 i 18 de desembre al parc de Sant Julià i se solidaritzarà amb La Marató de TV3
VILANOVA I LA GELTRÚ
Captura de pantalla del paquet vilanoví de la Ruta del Xató
01/01/1970
El web substitueix la imatge poques hores després que el DV difongués la controvèrsia
VILANOVA I LA GELTRÚ
Captura de pantalla del paquet turístic vilanoví de la Ruta del Xató
01/01/1970
L'oferta inclou una sortida en 'kayak' per la costa, a més de nit d'hotel, dinar, sopar i esmorzar
SANT SADURNÍ ND'ANOIA / PENEDÈS
01/01/1970
La companyia augura uns resultats "millors que l'any passat" en la presentació a Madrid del tradicional anunci televisiu de Nadal
SITGES
Oriol Sabaté, amb la seva berlina de gerds i xocolata | Sidru C.
01/01/1970
Les pastisseries Forns Enrich i Sabaté de Sitges han aconseguit ser finalistes de la segona edició del Concurs Millor Pasta de Te d'Espanya 2016
Els guanyadors del Concurs
Ramon Francàs
01/01/1970
Segons fonts municipals, s’han venut prop de 1.500 racions de xató | La forta tempesta fa la guitza i aigualeix la festa
SITGES
La campanya vol imaginar què menjaven Ramon Casas i els modernistes | Museus de Sitges
01/01/1970
Plats, tapa i cervesa a deu restaurants, fins al 18 de desembre
VILANOVA I LA GELTRÚ
01/01/1970
El Concurs Nacional del Xató arriba a la XXI edició | El xef Marc Gascons és el nou ambaixador de la Ruta del Xató
SUBIRATS
Imatge de l'última edició del Subirats Tasta'l
01/01/1970
Es construirà una enorme gerra per a emmagatzemar vi
PENEDÈS / BARCELONA
El restaurant Fukamura, obert l'abril passat a Barcelona, ​​acollirà aquest innovador tast.
01/01/1970
L'associació de cellers Qalidès s'uneix al restaurant japonès Fukamura per realitzar dos sopars maridatge de set vins combinats amb les millors 7 creacions de la cuina nipona
COMARCA
Cloenda de la passada Ruta del Xató | Sidru c.
01/01/1970
La proposta gastronòmica celebra enguany 20 anys d'existència
PENEDÈS
01/01/1970
Són les següents: Massís del Garraf, Costers de l'Ordal, Marina del Garraf, Costers de l'Anoia, Vall del Riudebitlles i Anoia, Alts d'Ancosa (la zona de Pontons, La Llacuna o Pla de Manlleu), Costers del Montmell, Conca del Foix i Turons de Vilafranca.
SITGES
Presentació del projecte
VILANOVA I LA GELTRÚ
Foto de família dels premiats, les autoritats i els establiments i cellers col·laboradors | GM
01/01/1970
Més de 200 comensals tasten productes vilanovins elaborats amb plats de fusió i tradicionals | La segona edició de la Nit va tenir lloc novament al restaurant Mas Roquer
VILANOVA I LA GELTRÚ
El pastisser Jaume Blanch, elaborant la gran glòria que se servirà al sopar | Fèlix Pascual
Ramon Francàs
01/01/1970
La segona edició combina tradició amb propostes creatives | El sopar més vilanoví espera exhaurir les 230 places disponibles
GARRAF I ALT PENEDÈS
Sessió Denominació d'origen: Terra i Mar
01/01/1970
Els productes autòctons es retroben amb la cuina més genuïna
Enogastronomia
El nou espai enogastronòmic. ahir per la tarda | Fèlix Pascual
Ramon Francàs
01/01/1970
L’Espai enogastronòmic omple la Geltrú de vi i música fins avui diumenge | S’ha instal·lat a la plaça de l’Assumpció i al jardinet annex, així com al Castell
SANT PERE DE RIBES
Les obres dels diferents espais estan gairebé acabades | Fèlix Pascual
Ramon Francàs | 5 comentaris
01/01/1970
Hi esperen fins a 1.500 persones diàries de mitjana | Donarà feina a un centenar de treballadors
VILANOVA I LA GELTRÚ
La Daurada acull el dia 11 una nova iniciativa | Fèlix Pascual
01/01/1970
Reuneix alimentació, càterings i empreses d’esdeveniments
Enric Soler, elaborador del Nun Vinya dels Taus 2014, el millor vi blanc català, segons The Wine Advocate
Ramon Francàs
01/01/1970
Un blanc d'Enric Soler, el més ben puntuat de Catalunya (95 punts) | El Turó d'en Mota 2005 de Recaredo, el millor cava amb 95+ punts | Consulteu la llista sencera, a la qual ha tingut accés el DV
L'ARBOÇ
Imatge del concorregut 'showcooking' d’inauguració de la IV Enramada | X. Mitjans
01/01/1970
La mostra dobla les vendes respecte a l'edició de fa dos anys
Pàgina 2 de 8