GASTRONOMIA
Imatge d'arxiu d'un tast en el Vijazz de l'any passat
01/01/1970
El Banc Sabadell Vijazz Penedès posa a la venda les entrades de més de 25 tastos i maridatges amb productes de gran qualitat | Totes les referències de vins i caves aniran acompanyades dels productes més selectes com el foie, pernils, sushi o formatges
VILANOVA I LA GELTRÚ
L'última edició de la Nit de la Gastronomia | Ajt. Vilanova
01/01/1970
La tercera Nit de la Gastronomia de Vilanova, el dia 18 a La Daurada | Hi haurà plats amb sardines, seitons, sèpia, gamba blanca, moixina, bròtola, pop blanc o emperador
PENEDÈS
Fotografia d'una bodega de Cava
01/01/1970
L'Institut del Cava participarà de nou a la Feria Nacional del Vino (FENAVIN), que obrirà les seves portes del 9 a l'11 de maig a Ciudad Real | La patronal del Cava coordina l'Illa del Cava, un estand propi amb 15 destacats cellers
VILANOVA I LA GELTRÚ
Imatge presa durant el tast a càrrec d'Eva Bolaño | AJT VNG
01/01/1970
La cuinera va oferir tres plats tradicionals dels pescadors de Vilanova i la Geltrú | El tast es va presentar en el marc de la Festa de la Gastronomia de les Comarques de Barcelona
GASTRONOMIA
Bótes de Malvasia del Celler de l'Hospital
01/01/1970
La 5a Setmana de la Malvasia tindrà lloc del 5 al 14 de maig | Tret de sortida divendres, amb la presentació del nou vi del Celler de l'Hospital Sant Joan Baptista
PENEDÈS
Ceps del Penedès, amb els primers brots primaverals | M.R. Ferré
01/01/1970
Onze caves i diversos restaurants se sumen a un projecte enoturístic i gastronòmic | Aquest projecte és el primer resultat d'un pla creat per la patronal Institut del Cava que busca promoure l'enoturisme del cava
GASTRONOMIA
Foto de família amb tots els assistents al Microvi de dissabte passat
01/01/1970
La fira continua avui divendres amb un tast de sumolls de 22 productors | Unes 1.400 persones van participar en els quatre primers actes de la fira
SITGES
Imatge d'un dels platets més controvertits del Tapa a Tapa
01/01/1970
El Jurat Tècnic ha escollit com a tapa guanyadora l'elaborada pel restaurant Pic Nic, mentre que el Popular s'ha decantat per la de La Seu Penya Barcelonista | En aquesta 9a edició s'han venut quasi 85.000 tapes entre els 33 establiments participants
GASTRONOMIA
Imatge d'una cata de vi
01/01/1970
Destacada presència de cellers penedesencs a la fira de Madrid | A partir de la inauguració oficial, els visitants podran conèixer els aliments i begudes més singulars d'altres països, així com els més tradicionals de cada regió espanyola.
PENEDÈS
Una edició anterior del Microvi
01/01/1970
El Microvi continua aquest divendres amb un Tast de Vins del Garraf a Can Ràfols
GASTRONOMIA
Membres de la Confraria brindant per l'èxit de la campanya de Sant Jordi
01/01/1970
L’entitat col·labora amb el Gremi de Llibreters de Catalunya i amb RAC1 | Es repartirán 8.000 punts de llibre durant la Diada
GASTRONOMIA
Fotografia presa després de la signatura del conveni de col·laboració
01/01/1970
La mostra impulsada des de l'Ajuntament d'Avinyonet del Penedès enguany arriba a la seva tercera edició | Grup Carles serà l'encarregat de dinamitzar un dels nou actes del MicroVi a través del seu projecte EnoFutur
VILANOVA I LA GELTRÚ
Òscar Villagarcia i Carles Carbonell, cofundadors de Temps de Vi | Sidru C.
01/01/1970
La fira vinícola, que es fa del 9 a l'11 de juny, incorpora força novetats | Qalidès farà un gran tast al restaurant Marejol, el 9 de juny
SITGES
Tres ampolles pertanyents al celler de l'Hospital
01/01/1970
Ajuntament i Hospital comparteixen una concepció vinícola fortament lligada al patrimoni cultural i social | L'alcalde de Sitges Miquel Forns ha destacat que "la història que acompanya la malvasia sitgetana està plena de referents culturals i de llocs per descobrir"
GASTRONOMIA
Un dels platets participants en l'edició de la Tapa de l'Any de 2016 | L. F.
01/01/1970
El certamen escollirà la millor tapa de tot Catalunya | L’acte estarà conduït per l’actor i director de teatre i televisió Quim Masferrer i el xef Nandu Jubany
GASTRONOMIA
El president de l'Institut del Cava Jaume Gramona recollint el premi
01/01/1970
SOM Sant Sadurní premia l'Institut del Cava en la sisena Nit Empresarial | El projecte La Verema del Cava agrupa 12 cellers elaboradors de cava ubicats al Penedès amb una proposta enoturística única
CAVA
Els representants del sector van brindar dimarts a Vilafranca després de donar-se a conèixer les xifres de vendes del darrer any | EUROPA PRESS
01/01/1970
Se supera la barrera dels 245 milions d'ampolles per primer cop | Bèlgica supera Alemanya com a principal feu de l'explotació
SITGES
Un dels plats participants en l'edició del 2016 | L. F.
01/01/1970
Des d'avui i fins al 9 d'abril, torna el concurs de degustació de tapes de Sitges | Els votants en el concurs entraran en un sorteig de tres caps de setmana amb totes les despeses pagades a tres hotels de Sitges
GASTRONOMIA
Imatge de la roda de premsa en la qual s'han donat a conèixer les dades econòmiques anuals
01/01/1970
En l'última década el Cava ha crescut en 20 milions d'ampolles, consolidant la seva presència en més de 130 països | El segment Premium és el que ha patit un increment més notori
PENEDÈS
La viticultora Anna Martí, treballant al seu celler
01/01/1970
Fins ara només els petits cellers d'inquiets elaboradors s'havien endinsat en el món dels vins naturals | Hi ha qui, buscant vins "integrals i purs", s'endinsa en conceptes esotèrics
PESCA
Els sards dimarts, a la subhasta a la baixa de la llotja vilanovina | R. F.
01/01/1970
En tot l'any passat va passar per la subhasta de la llotja 7.008 quilos de sards | Una sola barca va pescar 165 quilos dimarts
GASTRONOMIA
L'edició d'enguany espera més de 55.000 visitants
01/01/1970
La gran fira alemanya del vi se celebra del del 19 al 21 de març a Düsseldorf | La presència de cellers penedesencs és molt alta
VINS
El segon Crea Tast es va fer al Museu Marítim amb menys assistents
01/01/1970
Les novetats de 35 cellers de la DO Penedès es presenten a Barcelona | Els vins elaborats amb xarel·lo han estat els grans protagonistes
PENEDÈs
Toni de la Rosa, president de la Confraria del Cava | Fèlix Pascual
01/01/1970
El president de la Confraria del Cava anuncia que enguany retran homenatge a Girona, on faran una investidura coincidint amb ‘Temps de Flors’ | “A vegades, el preu del cava a les cartes no ajuda a veure’l als restaurants”
OLIVELLA
Imatge d'un conreu d'espigalls
01/01/1970
El projecte de vuit anys al Parc del Garraf arriba al seu equador | L'objectiu és el de vincular l'espigall al territori i donar-li projecció per la seva posterior comercialització
ALT PENEDÈS
01/01/1970
La mostra de petits cellers Microvi tindrà lloc a Avinyonet del Penedès del 20 al 30 d'abril | Al Visexual, quatre vins multiorgàsmics es maridaran amb un relat eròtic i algun platet, amb cloïsses o ceviche
CALAFELL
Imatge d'un plat elaborat a base de xató
01/01/1970
Aquest diumenge la plaça Catalunya acollirà la 16a Xatonada Popular de la vila | En el marc de la quinzena del xató, els vuit restaurants adherits a la Ruta oferiran els seus menús basats en el xató
ALT PENEDÈS
El seguiment es fa a través dels GPS que porten els tractors de Freixenet | M.Monfort
01/01/1970
És la primera empresa a aplicar a Espanya adob líquid amb precisió | El pla de fertilització es realiza a través de fotografíes aèries preses des de dron i satèl·lit
VILAFRANCA DEL PENEDÈS
Es busca aconseguir productes més saludables i sostenibles
01/01/1970
S'impulsa des de Vilafranca un projecte de 3,7 milions d'euros | Es vol crear un laboratori on experimentar en innovació
SANT PERE DE RIBES
El nou espai gastronòmic disposarà de diverses zones de restauració, terrasses, zona infantil i altres | Fèlix Pascual
01/01/1970
S'anuncia la posada en marxa del Coolinary Food&Fun Market després de diversos endarreriments | El complex, situat a l’antic concessionari Ford, compta amb un recinte total de 6.000 metres quadrats
Pàgina 2 de 10