SANT SADURNÍ ND'ANOIA / PENEDÈS
01/01/1970
La companyia augura uns resultats "millors que l'any passat" en la presentació a Madrid del tradicional anunci televisiu de Nadal
SITGES
Oriol Sabaté, amb la seva berlina de gerds i xocolata | Sidru C.
01/01/1970
Les pastisseries Forns Enrich i Sabaté de Sitges han aconseguit ser finalistes de la segona edició del Concurs Millor Pasta de Te d'Espanya 2016
Els guanyadors del Concurs
Ramon Francàs
01/01/1970
Segons fonts municipals, s’han venut prop de 1.500 racions de xató | La forta tempesta fa la guitza i aigualeix la festa
SITGES
La campanya vol imaginar què menjaven Ramon Casas i els modernistes | Museus de Sitges
01/01/1970
Plats, tapa i cervesa a deu restaurants, fins al 18 de desembre
VILANOVA I LA GELTRÚ
01/01/1970
El Concurs Nacional del Xató arriba a la XXI edició | El xef Marc Gascons és el nou ambaixador de la Ruta del Xató
SUBIRATS
Imatge de l'última edició del Subirats Tasta'l
01/01/1970
Es construirà una enorme gerra per a emmagatzemar vi
PENEDÈS / BARCELONA
El restaurant Fukamura, obert l'abril passat a Barcelona, ​​acollirà aquest innovador tast.
01/01/1970
L'associació de cellers Qalidès s'uneix al restaurant japonès Fukamura per realitzar dos sopars maridatge de set vins combinats amb les millors 7 creacions de la cuina nipona
COMARCA
Cloenda de la passada Ruta del Xató | Sidru c.
01/01/1970
La proposta gastronòmica celebra enguany 20 anys d'existència
PENEDÈS
01/01/1970
Són les següents: Massís del Garraf, Costers de l'Ordal, Marina del Garraf, Costers de l'Anoia, Vall del Riudebitlles i Anoia, Alts d'Ancosa (la zona de Pontons, La Llacuna o Pla de Manlleu), Costers del Montmell, Conca del Foix i Turons de Vilafranca.
SITGES
Presentació del projecte
VILANOVA I LA GELTRÚ
Foto de família dels premiats, les autoritats i els establiments i cellers col·laboradors | GM
01/01/1970
Més de 200 comensals tasten productes vilanovins elaborats amb plats de fusió i tradicionals | La segona edició de la Nit va tenir lloc novament al restaurant Mas Roquer
VILANOVA I LA GELTRÚ
El pastisser Jaume Blanch, elaborant la gran glòria que se servirà al sopar | Fèlix Pascual
Ramon Francàs
01/01/1970
La segona edició combina tradició amb propostes creatives | El sopar més vilanoví espera exhaurir les 230 places disponibles
GARRAF I ALT PENEDÈS
Sessió Denominació d'origen: Terra i Mar
01/01/1970
Els productes autòctons es retroben amb la cuina més genuïna
Enogastronomia
El nou espai enogastronòmic. ahir per la tarda | Fèlix Pascual
Ramon Francàs
01/01/1970
L’Espai enogastronòmic omple la Geltrú de vi i música fins avui diumenge | S’ha instal·lat a la plaça de l’Assumpció i al jardinet annex, així com al Castell
SANT PERE DE RIBES
Les obres dels diferents espais estan gairebé acabades | Fèlix Pascual
Ramon Francàs | 5 comentaris
01/01/1970
Hi esperen fins a 1.500 persones diàries de mitjana | Donarà feina a un centenar de treballadors
VILANOVA I LA GELTRÚ
La Daurada acull el dia 11 una nova iniciativa | Fèlix Pascual
01/01/1970
Reuneix alimentació, càterings i empreses d’esdeveniments
Enric Soler, elaborador del Nun Vinya dels Taus 2014, el millor vi blanc català, segons The Wine Advocate
Ramon Francàs
01/01/1970
Un blanc d'Enric Soler, el més ben puntuat de Catalunya (95 punts) | El Turó d'en Mota 2005 de Recaredo, el millor cava amb 95+ punts | Consulteu la llista sencera, a la qual ha tingut accés el DV
L'ARBOÇ
Imatge del concorregut 'showcooking' d’inauguració de la IV Enramada | X. Mitjans
01/01/1970
La mostra dobla les vendes respecte a l'edició de fa dos anys
VILAFRANCA DEL PENEDÈS
01/01/1970
Aquest divendres se celebra la cinquena edició de l’EcoSostenibleWine a l’Auditori de Vilafranca del Penedès
VILANOVA I LA GELTRÚ
01/01/1970
La iniciativa gastronòmica arriba a la cinquena edició | Les parades obriran de les vuit del vespre fins la una de la matinada
VILANOVA I LA GELTRÚ
01/01/1970
El mateix dia tindrà lloc la 21a edició del Concurs Nacional del Xató | L'Ajuntament ha decidit mantenir l'acte al Mercat amb motiu del 75è aniversari de l'equipament
L'ARBOÇ
Detall d'un dels platets participants | L.F.
01/01/1970
Es celebrarà els dies 11, 12 , 13, 18, 19 i 20 de noevembre
VILANOVA I L GELTRÚ
01/01/1970
La trobada gastronòmica de les Roquetes arriba als 40 participants | L’esdeveniment s’enriqueix amb una zona infantil
VILANOVA I LA GELTRÚ
Participants i homenatjats a La Nit Gastronòmica de Vilanova de 2015 | X. Prat
Ramon Francàs
01/01/1970
Vilanova torna a asseure's a taula el 18 de novembre per reivindicar el bo i millor que ofereix | La Nit Es torna a fer al restaurant Mas Roquer del càmping Vilanova Park
PAÍS
Col·locant panellets en una safata | Fèlix Pascual
01/01/1970
La temporada s'allarga a dues setmanes, expliquen els pastissers | Els preus es tornaran a situar entre els 40 i els 52€/kg
VILANOVA I LA GELTRÚ
01/01/1970
L'estaliment es diu ara 1918 Cuina de Mar | Obrirà les seves portes a mitjan novembre
CUBELLES
Presentació de les Jornades Gastronòmiques de Cubelles | Sidru C.
01/01/1970
La campanya vol "desestacionalitzar la temporada en benefici del teixit comercial i l’ocupació”
01/01/1970
Torna la ruta de tapes després de diversos anys de no celebrar-se | El Gremi d'Hostaleria espera que no es trenqui més la continuïtat d'aquesta iniciativa
SANT PERE DE RIBES
Roda de premsa de presentació del Mercat del Cava i la Tapa | Aj. Sant Pere de Ribes
01/01/1970
Comptarà amb 40 participants directes i se celebrarà el 5 i 6 de novembre
GASTRONOMIA
Detall d'una enramada arbocenca | Aj. de l'Arboç
01/01/1970
El xef i membre del col·lectiu Terra i Taula, i el mediàtic mestre forner seran les estrelles convidades de la cita
Pàgina 2 de 8