RIBES
Caprabo organitza mostres de proximitat a diferents comarques de Catalunya
01/01/1970
La venda de productes autòctons augmenta un 40% durant l'últim any | Primera Fira Caprabo de Productes de Proximitat del Penedès
GASTRONOMIA
El Temps de Vi tornarà a omplir de públic la Rambla | Sidru C.
01/01/1970
“No és la nostra intenció créixer en quantitat”, diuen els organitzadors | Els tasts en vaixell i els enogastronòmics, elements diferenciadors
VILANOVA I LA GELTRÚ
Presentació de temps de Vi, aquest dimarts a l'Espai Far | GM
01/01/1970
La fira tindrà lloc del 9 a l'11 de juny, però des d'aquest dijous ja hi ha actes | L'organització destaca els tastos enogastronòmics com a novetat més destacada
VILANOVA I LA GELTRÚ
Tonyines al port de Vilanova
01/01/1970
Una barca de Vilanova pesca 23 exemplars en una sola jornada, més de quatre tones | "Hem sortit a pescar amb només 700 hams, quan en podríem fer servir tres vegades més, fins a 2.000", diu l'armador
GASTRONOMIA
Mercat Noucentista a la plaça de les Cols, diumenge | Ajt. Vilanova
01/01/1970
Verdures, hortalisses, ous i flors són els més barats | Es van esgotar en poc més de dues hores totes les existències de verdures i hortalisses de temporada
VILANOVA I LA GELTRÚ
Unes 250 persones es van donar cita a la Nit de la Gastronomia de Vilanova | G.M.
01/01/1970
La jornada va servir per homenatjar els restauradors Miquel Gatell, Julián Mansilla i Santi Coll, i el pastisser Abraham Martínez | L'àpat es converteix en una reivindicació del peix de Vilanova menys conegut, com la gamba blanca | La vetllada serveix també per homenatjar Pere Tàpias
VILANOVA I LA GELTRÚ
Nit gastronòmica de Vilanova. Foto de grup dels premiats. | X. Prat
01/01/1970
La Daurada serà la seu de la tercera edició | Enguany pot suposar una xifra rècord de comensals
COMARCA
Foto de família amb els participants en l'acte de cloenda celebrat ahir | AJT VNG
01/01/1970
L'acte de cloenda de la temporada es va fer a la platja de Calafell | A més de ser un dels grans animadors de la Xatonada Popular a Vilanova i la Geltrú, Pere Tàpias també va ser Ambaixador del Xató
COMARCA
Imatge presa a la vora de l'estand de la Confraria
01/01/1970
La Confraria del Cava reparteix més de 5.000 copes de cava
 aa la rambla de la Llibertat de Girona | El pròxim homenatge serà la investidura del president de la Generalitat, Carles Puigdemont, com a Confrare d'Honor de l'entitat
VILANOVA I LA GELTRÚ
Presentació de Temps de Vi, al Castell de la Geltrú | Fèlix Pascual
01/01/1970
La sisena edició de la mostra incorpora 42 cellers, 50 activitats i 13 actuacions en directe | El certamen tindrà lloc del 9 a l'11 de juny
VILANOVA I LA GELTRÚ
Imatge d'arxiu del Temps de Vi 2016 | Sidru C.
01/01/1970
La consolidada Fira torna de 9 a l’11 de juny a Vilanova i la Geltrú | L'organització avança algunes de les 50 activitats paral·leles que té previstes
GASTRONOMIA
Imatge d'arxiu d'un tast en el Vijazz de l'any passat
01/01/1970
El Banc Sabadell Vijazz Penedès posa a la venda les entrades de més de 25 tastos i maridatges amb productes de gran qualitat | Totes les referències de vins i caves aniran acompanyades dels productes més selectes com el foie, pernils, sushi o formatges
VILANOVA I LA GELTRÚ
L'última edició de la Nit de la Gastronomia | Ajt. Vilanova
01/01/1970
La tercera Nit de la Gastronomia de Vilanova, el dia 18 a La Daurada | Hi haurà plats amb sardines, seitons, sèpia, gamba blanca, moixina, bròtola, pop blanc o emperador
PENEDÈS
Fotografia d'una bodega de Cava
01/01/1970
L'Institut del Cava participarà de nou a la Feria Nacional del Vino (FENAVIN), que obrirà les seves portes del 9 a l'11 de maig a Ciudad Real | La patronal del Cava coordina l'Illa del Cava, un estand propi amb 15 destacats cellers
VILANOVA I LA GELTRÚ
Imatge presa durant el tast a càrrec d'Eva Bolaño | AJT VNG
01/01/1970
La cuinera va oferir tres plats tradicionals dels pescadors de Vilanova i la Geltrú | El tast es va presentar en el marc de la Festa de la Gastronomia de les Comarques de Barcelona
GASTRONOMIA
Bótes de Malvasia del Celler de l'Hospital
01/01/1970
La 5a Setmana de la Malvasia tindrà lloc del 5 al 14 de maig | Tret de sortida divendres, amb la presentació del nou vi del Celler de l'Hospital Sant Joan Baptista
PENEDÈS
Ceps del Penedès, amb els primers brots primaverals | M.R. Ferré
01/01/1970
Onze caves i diversos restaurants se sumen a un projecte enoturístic i gastronòmic | Aquest projecte és el primer resultat d'un pla creat per la patronal Institut del Cava que busca promoure l'enoturisme del cava
GASTRONOMIA
Foto de família amb tots els assistents al Microvi de dissabte passat
01/01/1970
La fira continua avui divendres amb un tast de sumolls de 22 productors | Unes 1.400 persones van participar en els quatre primers actes de la fira
SITGES
Imatge d'un dels platets més controvertits del Tapa a Tapa
01/01/1970
El Jurat Tècnic ha escollit com a tapa guanyadora l'elaborada pel restaurant Pic Nic, mentre que el Popular s'ha decantat per la de La Seu Penya Barcelonista | En aquesta 9a edició s'han venut quasi 85.000 tapes entre els 33 establiments participants
GASTRONOMIA
Imatge d'una cata de vi
01/01/1970
Destacada presència de cellers penedesencs a la fira de Madrid | A partir de la inauguració oficial, els visitants podran conèixer els aliments i begudes més singulars d'altres països, així com els més tradicionals de cada regió espanyola.
PENEDÈS
Una edició anterior del Microvi
01/01/1970
El Microvi continua aquest divendres amb un Tast de Vins del Garraf a Can Ràfols
GASTRONOMIA
Membres de la Confraria brindant per l'èxit de la campanya de Sant Jordi
01/01/1970
L’entitat col·labora amb el Gremi de Llibreters de Catalunya i amb RAC1 | Es repartirán 8.000 punts de llibre durant la Diada
GASTRONOMIA
Fotografia presa després de la signatura del conveni de col·laboració
01/01/1970
La mostra impulsada des de l'Ajuntament d'Avinyonet del Penedès enguany arriba a la seva tercera edició | Grup Carles serà l'encarregat de dinamitzar un dels nou actes del MicroVi a través del seu projecte EnoFutur
VILANOVA I LA GELTRÚ
Òscar Villagarcia i Carles Carbonell, cofundadors de Temps de Vi | Sidru C.
01/01/1970
La fira vinícola, que es fa del 9 a l'11 de juny, incorpora força novetats | Qalidès farà un gran tast al restaurant Marejol, el 9 de juny
SITGES
Tres ampolles pertanyents al celler de l'Hospital
01/01/1970
Ajuntament i Hospital comparteixen una concepció vinícola fortament lligada al patrimoni cultural i social | L'alcalde de Sitges Miquel Forns ha destacat que "la història que acompanya la malvasia sitgetana està plena de referents culturals i de llocs per descobrir"
GASTRONOMIA
Un dels platets participants en l'edició de la Tapa de l'Any de 2016 | L. F.
01/01/1970
El certamen escollirà la millor tapa de tot Catalunya | L’acte estarà conduït per l’actor i director de teatre i televisió Quim Masferrer i el xef Nandu Jubany
GASTRONOMIA
El president de l'Institut del Cava Jaume Gramona recollint el premi
01/01/1970
SOM Sant Sadurní premia l'Institut del Cava en la sisena Nit Empresarial | El projecte La Verema del Cava agrupa 12 cellers elaboradors de cava ubicats al Penedès amb una proposta enoturística única
CAVA
Els representants del sector van brindar dimarts a Vilafranca després de donar-se a conèixer les xifres de vendes del darrer any | EUROPA PRESS
01/01/1970
Se supera la barrera dels 245 milions d'ampolles per primer cop | Bèlgica supera Alemanya com a principal feu de l'explotació
SITGES
Un dels plats participants en l'edició del 2016 | L. F.
01/01/1970
Des d'avui i fins al 9 d'abril, torna el concurs de degustació de tapes de Sitges | Els votants en el concurs entraran en un sorteig de tres caps de setmana amb totes les despeses pagades a tres hotels de Sitges
GASTRONOMIA
Imatge de la roda de premsa en la qual s'han donat a conèixer les dades econòmiques anuals
01/01/1970
En l'última década el Cava ha crescut en 20 milions d'ampolles, consolidant la seva presència en més de 130 països | El segment Premium és el que ha patit un increment més notori
Pàgina 2 de 10